fbpx

15.7.2020

Hirsimökki on monelle unelma. Monesti uutta tonttia hankittaessa ei ole vaikkapa vanhaa mökkiä tontilla. Helppo tapa aloittaa mökkipaikan muokkaaminen mieleisekseen on hankkia ensimmäiseksi rakennukseksi hirsinen saunamökki. Saunamökki toimii siten jopa mökin korvikkeena jotta lomailu uudessa paikassa onnistuu jo alkumetreiltä asti.

Hyvin suunniteltu saunamökki mahdollistaa yöpymisen ja ruuan laiton. Heti alkuun on myös mahdollista päästä hirsisaunan lempeisiin löylyihin ja nautiskelemaan saunan terassille kauniista suomalaisesta luonnosta. Pidemmällä aikavälillä voi sitten rauhassa suunnitella ja rakentaa varsinainen hirsimökki. Rakentaminen helpottuu, kun majoitustila on mökkitontilla, eikä tarvitse lähteä muualle yöpymään ja peseytymään.

Hirsisauna tai saunamökki on upea lisä myös omakotitaloasujan tontille, mikäs sen mukavampaa kuin jättää puhelin taloon ja lähteä pihan poikki mökille.

Valmissauna tai saunamökki on kätevin tapa rakentaa, Puulan monipuolisesta mallistosta löydät valmiit paikoilleen nostettavat rakennukset. Valmisrakennuksemme ovat myös räätälöitävissä asiakkaan toiveiden mukaisesti ja sopivan varustelutason päättäminen Puulan edustajan auttaessa suunnittelussa. Yhdessä kartoitetaan asiakkaan tarpeet ja toiveet ja sen pohjalta pystymme rakentamaan juuri asiakkaan näköisen saunamökin tai muun hirsisen valmisrakennuksen.

Puulan mallit voidaan toimittaa joko valmisrakennuksina tai puuosatoimituksina jolloin rakennusmateriaalit on mahdollista kuljettaa vaikka saareen. Tee-se-itse-tyypeille pakettitoimitus on omiaan jos vähänkin pysyy työkalut hanskassa. Saunamökin, aitan tai saunan kasaaminen Puulan selkeiden ohjeiden mukaan onnistuu vähemmänkin rakentaneelta.

Suosituin toimitustapa on silti valmisrakennus jolloin sovittuna päivänä saunamökki tai muu valmisrakennus tuodaan ja asennetaan asiakkaan perustuksille. Aikaa ei tällöin tuhraudu rakentamiseen, matkoihin työmaalle tai rautakaupassa jonottamiseen. Tiedät myös euron tarkan hinnan Puulan valmisrakennukselle ja sen varustelulle.

Puula hirsinen valmisrakennus on oiva valinta kun asiakas arvostaa nopeaa ja vaivatonta toteutusta. Laadustaan tunnetut, sisätiloissa valmistetut Puulan saunamökit toimitetaan kokonaisina tai isommat moduuleina jotka yhdistetään tontilla, terassit, portaat ja piipun jatkot asennetaan ja sytytetään tulet saunan pesään, eikä sitten muuta kuin nautiskelemaan. Puula valmissaunamökit varustellaan, maalataan ja valmistetaan niin ulkoa kuin sisältä valmiiksi tehtaalla sisätiloissa.

Yhteistyökumppanimme pystyvät tarvittaessa tekemään tontin työt ja perustukset. Myyjämme osaavat auttaa tässä joustavan projektin tekemiseksi. Me haluamme, että saunamökin rakentamisessa asiakkaan ei tarvitse turhia rehkiä tai stressata vaan hoidamme homman puolestanne.

Hae sivustolta

0
Yhdistetään
Odota hetki...
Send a message

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Your name
* Email
* Describe your issue
Login now

Need more help? Save time by starting your support request online.

Your name
* Email
* Describe your issue
We're online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?