fbpx

Valmissaunat hirrestä rakennettuna pihalle ja mökille

Vanhimmat havainnot suomalaisista saunoista ovat noin kymmenen tuhannen vuoden takaa, ajalta juuri jääkauden jälkeen. Saunan perusajatus on pysynyt varsin samana noista ajoista tähän päivään, mutta suomalaisten suhde saunaan on kenties vain vahvistunut vuosisatojen aikana.

Puulan hirsisaunat sopivat niin loma-asunnolle kuin kotipihaankin. Kaikki valmis saunamallimme soveltuvat ympärivuotuiseen käyttöön, ja tarpeidesi mukaan pihasaunaksi tai rantasaunaksi. Mallistostamme löydät niin perinteiset hirsisaunat kuin modernit saunamökit.

Puula Hirsitalon kaikki hirsisaunat toimitetaan löylyvalmiina kokonaisuuksina. Hirsisaunamme – kuten kaikki muutkin hirsirakennuksemme – rakennetaan valmiiksi rakennuksiksi tehtaallamme Kangasniemellä. Tämä tarkoittaa sitä, että esimerkiksi valmissaunan kehikko kasataan valmiiksi, ylä- ja alapohja eristetään, lattia, kattomateriaali, lauteet ja kiuas asennetaan tehtaan sisällä. Valmis pihasauna tai rantasauna lastataan tehtaalla rekan kyytiin, jolla se tuodaan valmisrakennuksena tontille.

Tontilla hirsisaunamme nostetaan rekan kyydistä perustusten päälle. Tämän jälkeen sauna viimeistellään muutamassa tunnissa valmiiksi, ja pääset saunomaan halutessasi heti toimituspäivän päätteeksi.

Omatoimisille rakentajille vaihtoehtona on myös puuosatoimitus.

Tutustu hirsisaunamalleihimme alta ja jätä yhteydenottopyyntö sinua kiinnostavasta mallista!

Tehtaassa valmiiksi rakennetut hirsisaunat - turvallinen ja ekologinen valinta

Tehtaassa rakennettu valmis hirsisauna tuo monia etuja saunan tilaajalle.

  • Rakentaminen tapahtuu tehtaan sisällä, säältä suojassa. Hirsirakennus tai rakennusmateriaalit eivät missään vaiheessa ole alttiina kosteudelle
  • Materiaalin menekki ja tarvittavat työtunnit on helppo laskea – kun tiedämme, paljonko materiaalia ja aikaa rakennuksen rakentamiseen menee, voimme antaa pitävän ja järkevän hinnan asiakkaalle
  • Laadunvalvonta tehtaalla on erittäin tehokasta ja tarkkaa
  • Rakennuksia voidaan tehtaan puolesta toimittaa turvallisesti ympäri vuoden
  • Ympäristö ja kukkaro kiittävät, kun valmisrakennus voidaan toimittaa yhdellä kuljetuksella tontille. Turha ajo vähenee merkittävästi
  • Nyt voit hankkia valmisrakennuksen kätevästi myös uudella Puula mökkirahoituksella, kysy lisää!

Ekologisesti eristetty ja rakennettu

Puulan hirsirakennukset rakennetaan kestämään aikaa. Ylä- ja alapohjat eristetämme ekologisella puukuitueristeellä. Emme myöskään käytä höyrynsulkumuovia hirsirakennustemme ylä- ja alapohjassa, vaan ilmansulkupaperia.

Näin hirsiseinien ilmankosteutta tasaavia ominaisuuksia tuetaan vastaavalla eristeellä. Ekologisen eristeen käyttäminen takaa myös sen, että rakennuksemme on eristetty hiilineutraalisti.

Hae sivustolta

0
Yhdistetään
Odota hetki...
Send a message

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Your name
* Email
* Describe your issue
Login now

Need more help? Save time by starting your support request online.

Your name
* Email
* Describe your issue
We're online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?