fbpx

Valmis saunamökki hirrestä

Valmiit saunamökkimme tuovat saunan sinne minne sen tarvitset.

Hirrestä tehty saunamökkimme voi olla joko ulkonäötään perinteinen hirsisauna tai vaikka pulpettikattoinen, lyhyellä nurkalla oleva moderni saunamökki. Saunamökin yhteydestä löytyy aina myös tupahuone, joka sopii loistavasti lisämajoitustilaksi sekä rennoksi paikaksi istua iltaa. Pihasaunana saunamökkimme tuovat tontille loistavan keinon rauhoittua saunan lämmityksessä ja nauttien olosta mökin tuvassa, josta saa hienon olohuoneen jatkeen.

Saunamökki on lähes aina mökkitontin ensimmäisenä rakennettava rakennus. Se sijoitetaan monesti lähelle rantaa, jolloin päärakennuksen toimitukselle ja valmiiksi rakentamiselle jää hyvin tilaa saunamökin taakse. Näin toimimalla pääsee tontilla mahdollisimman nopeasti saunomaan ja asumaan, kiitos saunamökin tarjoamien monipuolisten mahdollisuuksien.

Puula Hirsitalon kaikki hirsisaunat, saunamökit ja pihasaunat toimitetaan löylyvalmiina kokonaisuuksina. Tämä tarkoittaa sitä, että esimerkiksi saunan kehikko kasataan valmiiksi, ylä- ja alapohja eristetään, lattia, kattomateriaali, lauteet ja kiuas asennetaan tehtaan sisällä. Valmis pihasauna tai rantasauna lastataan tehtaalla rekan kyytiin, jolla se tuodaan valmiina rakennuksena tontille.

Tontilla hirsirakennuksemme nostetaan rekan kyydistä perustusten päälle. Tämän jälkeen sauna viimeistellään muutamassa tunnissa valmiiksi, ja pääset saunomaan halutessasi heti toimituspäivän päätteeksi.

Tutustu saunamökkimalleihimme alta ja jätä yhteydenottopyyntö sinua kiinnostavasta mallista!

Tehtaassa valmiiksi rakennetut hirsisaunat - turvallinen ja ekologinen valinta

Tehtaassa rakennettu hirsisauna tuo monia etuja saunan tilaajalle.

 • Rakentaminen tapahtuu tehtaan sisällä, säältä suojassa. Rakennus tai rakennusmateriaalit eivät missään vaiheessa ole alttiina kosteudelle
 • Materiaalin menekki ja tarvittavat työtunnit on helppo laskea – kun tiedämme, paljonko materiaalia ja aikaa rakennuksen rakentamiseen menee, voimme antaa pitävän ja järkevän hinnan asiakkaalle
 • Laadunvalvonta tehtaalla on erittäin tehokasta ja tarkkaa
 • Rakennuksia voidaan tehtaan puolesta toimittaa turvallisesti ympäri vuoden
 • Ympäristö ja kukkaro kiittävät, kun rakennus voidaan toimittaa yhdellä kuljetuksella tontille. Turha ajo vähenee merkittävästi
 • Nyt voit hankkia valmisrakennuksen kätevästi myös uudella Puula mökkirahoituksella, kysy lisää!

Ekologisesti eristetty ja rakennettu

Puulan hirsirakennukset rakennetaan kestämään aikaa. Ylä- ja alapohjat eristetämme ekologisella puukuitueristeellä. Emme myöskään käytä höyrynsulkumuovia hirsirakennustemme ylä- ja alapohjassa, vaan ilmansulkupaperia.

Näin hirsiseinien ilmankosteutta tasaavia ominaisuuksia tuetaan vastaavalla eristeellä. Ekologisen eristeen käyttäminen takaa myös sen, että rakennuksemme on eristetty hiilineutraalisti.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä helposti alta yhteydenottopyyntö meille. Edustajamme on sinuun yhteydessä ja laskee yksilöidyn hinnan ja omaan tarpeeseesi parhaiten soveltuvan toimituksen.

  Valitse rakennus*

  Valitse toimitussisältö*

  Hae sivustolta

  0
  Yhdistetään
  Odota hetki...
  Send a message

  Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

  Your name
  * Email
  * Describe your issue
  Login now

  Need more help? Save time by starting your support request online.

  Your name
  * Email
  * Describe your issue
  We're online!
  Feedback

  Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

  How do you rate our support?