fbpx

Miksi valita Puula?

Asiakkaamme ovat luottaneet meihin vuodesta 1973 alkaen – eli jo lähes 50 vuotta. On monta muutakin hyvää syytä valita Puulan valmis hirsirakennus.

Ekologinen valinta

Puu on uusiutuva luonnontuote, jonka käytön lisääminen rakentamisessa on erinomainen tapa jarruttaa kasvihuonekaasupäästöjä. Hirren työstäminen kuluttaa vähän energiaa, sivutuotteena syntyvät puru ja hake on helppo uusiokäyttää.

Käytämme rakennuksiemme ylä- ja alapohjassa vain luonnonmukaista ja ekologista puukuitueristettä. Näin hirsiseinien ilmankosteutta tasaavia ominaisuuksia tuetaan vastaavalla eristeellä. Ekologisen eristeen käyttäminen takaa myös sen, että rakennuksemme on eristetty hiilineutraalisti.

Pitävä kuivaketju

Puulan kaikki hirsirakennukset saavat alkunsa Kangasniemellä sijaitsevassa hirsitehtaamme sisätiloissa.

Hirsirakennusten valmiiksi rakentaminen sisätiloissa varmistaa sen, että rakennustemme rakenteisiin ei pääse kosteutta missään rakennusprosessin vaiheessa. Kaikki rakennukset myös suojataan kokoonpanohallissamme huolellisesti, jotta kosteus ei muodostaisi ongelmaa kuljetuksenkaan aikana.

Valmissaunat ja valmisaitat nostetaan paikoilleen kokonaisina, suojamuovit poistetaan, terassit ja piipun päät liitetään paikoilleen ja hirsirakennus on valmis käyttöä varten. Puulan isommat hirsirakennukset kuten vierasmajat ja loma-asunnot pystytetään vain sopivan sään vallitessa, jotta huolella tehty työ ei menisi hukkaan eikä kuivaketju pääse katkeamaan.

Korkea laatu ja laadunvalvonta

Kuten todettua, kaikki rakennuksemme valmistetaan ihanteellisissa rakennusolosuhteissa – oli sitten kesä tai talvi, sade ei pääse tehtaamme sisätiloihin. Tehtaallamme työn jälkeä ja laatua on helpompi valvoa kuin tontilla rakennettaessa. Jokainen hirsirakennus käy läpi tiukan tarkastuksen tuotantopäällikön toimesta ennen asiakkaalle toimittamista, näin toimimalla haluamme, että asiakas saa aina laadukkaan rakennuksen. Kun kaikki materiaali, työkalut ja työvoima on yhdessä paikassa, voimme laskea tarkkaan tuotantoajan ja antaa asiakkaallemme pitävän hinnan.

Kun hirsirakennus toimitetaan yhtenä kuormana tehtaaltamme tontille sen sijaan että rakennuksen materiaalit toimitettaisiin useammasta paikasta tontille, myös kuljetusten aiheuttama ympäristön kuormittaminen pienenee merkittävästi.

Kunnon hirttä

Hirren raaka-aineena käytämme sertifikoitua mäntyä, joka työstetään tehtaallamme käyttökohteen mukaan. Emme käytä ollenkaan alle 92 mm paksuista hirttä, vaan suosimme vahvaa ja pitkäikäistä puumateriaalia. Näin voimme taata hirsirakennuksillemme pitkän käyttöiän, rakennuksen korkean laadun ja näyttävän ulkonäön.

Hae sivustolta

0
Yhdistetään
Odota hetki...
Send a message

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Your name
* Email
* Describe your issue
Login now

Need more help? Save time by starting your support request online.

Your name
* Email
* Describe your issue
We're online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?