fbpx

Hirsimökki on luonnonmukaisen ja ekologisen rakentamisen huippua. Monipuolisilla valinnoilla Puulan valmis hirsimökki soveltuu mitä erilaisempiin maisemiin, sielunmaisemaa unohtamatta. Räätälöity valmis hirsimökki on kaunis ja käytännöllinen loma-asunto moneen makuun.

Puulan uudet loma-asunnot tarjoavat helpon tavan hirsimökin omistajaksi. Valmis hirsimökki tuodaan elementteinä ja moduuleina perustuksien päälle ja liitetään paikalla valmiiksi loma-asunnoksi. Valmis hirsimökki tehdään asiakkaan toivomien ratkaisujen ja valintojen mukaan tehtaalla sisätiloissa valmiiksi.

Valmis hirsimökki voi toimia kesäkäytössä mökkinä kevyemmälläkin hirrellä varustettuna. Suositeltavaa kuitenkin on valita luokkaa tai kahta paksumpi hirsi jos tarkoituksena on käyttää loma-asuntoa muulloinkin kuin kesällä. Paksumpi hirsi valintana mahdollistaa turvallisen juoksevan veden käytön talvellakin sekä tekee peruslämmön ylläpidosta mökissä edullisempaa ja vähemmän energiaa kuluttavaa. Puulan valmis hirsimökki varustellaan aina Ekovillalla, näin hirsimökin hengittävyys on kelillä kuin kelillä taattu. Luonnonmukaiset eristeet ja hirsi seinämateriaalina tekevät loma-asumisesta turvallista allergikoille tai muille sisäilman kanssa oireileville. Loma-asunnossa puhdas sisäilma ja kosteutta tasaava hirsimateriaali luo puitteet, joissa kelpaa lomailla.

Hirsimökki voi olla valintasi mukaan askeettisempi vähemmillä mukavuuksilla varustettu perinteinen mökki tai se voidaan valmistaa mukavuuksilla loma-asunnoksi joka sisältää sähköt, vedet, keittiöt ja niin edelleen. Valittavana on mieleiset sävyt mökin ulkopintaan jolloin loma-asunto sulautuu luontoon, eikä vesiltä sitä välttämättä huomaa. Puulan valmismökeissä valittavana on aina myös kirkas puunsuojakäsittely.

Puulan valmishirsimökit ja loma-asunnot tehdään aina sisätiloissa parhaissa mahdollisissa olosuhteissa sekä toimitetaan yhdellä toimituksella kohteeseen. Valmis hirsimökki on luonnonmukainen valinta sillä tehtaalla tehtynä materiaalien hukka jää minimiin ja miltei kaikki ylijäämä voidaan hyödyntää uudelleen. Muun muassa Kangasniemeläiset hevoset arvostavat hirsisahauksesta tulevaa kutterilastua kuivikkeena tallin lattialla.

Loma-asunto tehdään yleensä pitkäaikaista käyttöä varten ja isona sijoituksena suunnitteluun kannattaa panostaa aikaa tai kysyä ammattilaisen näkemyksiä asiaan. Valmis hirsimökki laadukkaasti tehtaan sisätiloissa valmistettuna on aikaa kestävä ja turvallinen ratkaisu. Valmisrakennuksen etuna on joustava ja turvallinen toimitustapa. Sen ansiosta rakentamiseen, rautakaupoissa jumittamisineen ja viikonlopuksi tontille ajamisineen kuluva aika ja raha onkin äkkiä kohtuuton valmismökin toimitukseen verrattuna. Kun tilaat Puula valmismökin, tiedät tarkalleen mitä rakennus maksaa. Me kerromme, mitä muuta loma-asunnon rakentamisessa on huomioitavaa.

Luonnon ja tontin vaikutus loma-asunnon ulkonäköön ja varusteluun kannattaa miettiä. Monipuoliset ja monen malliset terassit ovat suosittuja mökeillä nykyisin, veden äärellä oltaessa kunnollinen laituri kruunaa monesti kokonaisuuden ja on loma-asunnon arvoa kohottava asia. Reilunkokoiset ikkunat ja kunnolliset näkymät ovat monen loma-asunnon lähtökohta suunnittelussa. Nimensä mukaisesti Puulaveden rannalta ponnistava Puula Hirsitalo Oy on jo vuosikymmenten ajan tehnyt luontoon istuvia ja kodikkaita loma-asuntoja ja hirsimökkejä.

Hirsimökin tai loma-asunnon hankinta on tehty Puulalla helpoksi. Yhteistyössä asiakkaan kanssa valitaan sopiva valmisrakennus loma-asuntomallistostamme, kuuntelemme asiakkaan toiveet ja muokkaamme valinnat sen mukaan. Suunnitellaan yhdessä unelmienne hirsimökki.

Edustajiemme kontaktien kautta on mahdollista löytää tekijät erilaisiin mökin rakentamisen vaiheisiin kuten perustusten tekoon tai vaikkapa vastaavan mestarin palvelut on mahdollista löytää kauttamme. Tarpeen tullen avustamme rakennusluvan hakemisessa. Pienempiin valmisrakennuksiin tai osana isomman valmismökin hankintaa voidaan hakea Puula-mökkirahoitusta aina 50000€ asti.

Jo yli 40:n vuoden kokemuksella rakennamme Puulan laadustaan tunnetut valmisrakennukset tehtaallamme. Kauniit ja aikaa kestävät hirsisaunat, hirsiaitat ja hirsimökit ja loma-asunnot valmistuvat Kangasniemen tehtaalla. Toteutamme hirsiunelmanne ammattitaidolla. Asiakas on meille tervetullut tutustumaan tehtaaseen ja sen ammattilaisten tekemiseen. Tervetuloa palaan kauneinta Suomea!

Hae sivustolta

0
Yhdistetään
Odota hetki...
Send a message

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Your name
* Email
* Describe your issue
Login now

Need more help? Save time by starting your support request online.

Your name
* Email
* Describe your issue
We're online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?